Контакт с нас

В рамките на 48 часа, нашите Консултанти ще се свържат с Вас, за да отговорят на Вашите
въпроси и да съберат всичката необходима информация за да подготвят индивидуална калкулация и оферта за Вашата сграда.

Предоставям съгласие за обработката на моите лични данни, предоставени във формуляра за контакт с дружество Селена България ЕООД със седалище във София, което Дружество ще бъде Администратор на моите лични данни.Даването на съгласие е доброволно, но е необходимо, за да можем да се свържем с Вас след попълването на формуляра за контакт.
предоставям съгласие за обработката на моите лични данни, предоставени във формуляра за маркетингови цели, от дружество Селена България ЕООД със седалище във София, което Дружество ще бъде Администратор на моите лични данни. Даването на съгласие е доброволно.Предпочитате да позвъните или да изпратите директен e-mail?
Ние сме на Ваше разположение

  • Охлаждане

  • Хидроизолация

  • Рефлективност

  • Не разпространява огъня

  • Дълготрайност

Уважаваме Вашите лични данни, затова искаме да Ви информираме, че сме актуализирали нашата Политика за поверителност. С цел осигуряване на ясна и прозрачна информация, за това как обработваме личните Ви данни. Във всяка точка подробно описваме, с какви Ваши лични данни разполагаме и как ги използваме. Също така добавихме информация за Вашите права, например, как можете да получите достъп до своите данни и за начина за отказ от тяхното използване.   Нашата Политика за поверителност можете да намерите тук.  

Ние използваме бисквитки за по-добро предоставяне на услугите.
Променете настройките на своя браузър, ако не желаете бисквитки да се запаметяват на Ввашия хард диск. Прочетете политиката за поверителност. Приемам